Sposób przygotowania

Ubić na sztywno pianę, dodać kokos, całość gotować w parniku z wodą ok. 30-40 min. , mieszając ostudzić. Kłaść na blasze.

Komentarze

  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Dlaczego masz 2 konta i do tego dublujesz przepis dodany na tamtym? do zgłoszenia! Chciałaś zgłoszeń,masz zgłoszenia ! Alena Ciebie!Mam nadzieję,że już zaczynasz żałować, że mnie ruszyłaś!
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Dlaczego masz 2 konta i do tego dublujesz przepis dodany na tamtym? do zgłoszenia! Chciałaś zgłoszeń,masz zgłoszenia ! Alena Ciebie!Mam nadzieję,że już zaczynasz żałować, że mnie ruszyłaś!
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    W parniku?! a,ROZUMIEM,TO DLA ŚWIŃ! Tylko,że porta lnie ten!A po co na blasze?! Do koryta i już!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !