Sposób przygotowania

BISZKOPT
Białka oddzielić od żółtek.
Ubić pianę z białek z cukrem, dodając żółtka i proszek wymieszany z mąką, delikatnie wymieszać.
Piec w 175 stop. przez 20 minut.
KREM
Budyń ugotować z cukrem w nieco mniejszej ilości mleka, niż podano w przepisie na opakowaniu.
Masa krówkowa.
Biszkopt przekroić na 2 części. Na pierwszą część biszkoptu nałożyć krem budyniowy , przykryć drugą częścią biszkoptu. Na ciasto wyłożyć masę krówkową i posypać posiekanymi orzechami włoskimi.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Dobre rzeczy się tu dzieją :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Pyszne ciasto :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    OJ CUDNE CIASTO:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    ale ciasto!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna180

    pycha:) bomba kaloryczna ale pycha:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    Pyszne ciasto!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawy przepis...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    na pewno pyszne ciacho!
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    oj chyba upieczemy niedługo :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !