Sposób przygotowania

Filety śledziowe pokroić w paski lub w kostkę, pokroić w kostkę cebulę, ogórek i jajka ugotowane na twardo. Wymieszać. Sporządzić sos na bazie majonezu lub jogurtu ze śmietaną i musztardą, przyprawić pieprzem i delikatnie wymieszać z pozostałymi składnikami. Odstawić w chłodne miejsce na około 1 godzinę.
Smacznego

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Tp by mi smakowało :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    prosta i pewnie smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !