Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gęś pieczona

2.0
(9)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

gęś
papryka
sól
grzyby suszone

Przepis i sposób przygotowania na: Gęś pieczona

Gęś poćwiartować na kawałki, posolić, posypać papryką słodką i ostrą, na patelni obsmażyć z dwóch stron, przełożyć do brytfanny, włożyć kilka suszonych grzybów i żurawin, zalać wodą i włożyć do piekarnika smażyć w temp. 180*C aż do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 29.12.2014 09:42
smaczna gąska
Stenka 21.12.2014 13:17
smaczne danie
erym 16.10.2014 14:24
na Sw. Marcina zamierzam cos pokombinowac z gesina, twoja propozycja jest ciekawa!
Rybciia 20.11.2013 13:51
pyszna!!! :-)
Izabela/bella81 18.06.2011 00:22
musiała być pyszna
Grażyna13 26.05.2011 14:59
Wspaniała :)
m1monika 28.02.2011 14:43
musi być pyszna!!!
wolochski 09.02.2011 22:18
super
bami 30.12.2010 00:16
jeszcze nigdy nie jadłam gęsi, ale zdjęcia zachęcają do wypróbowania tego przepisu :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak