Sposób przygotowania

Dynię pokroić w kostkę włożyć do garnka dodać wodę,gożdziki, cukier i gotować do miękkości.Dodać jabłka pokrojone w kostkę,sok i otartą skórkę z cytryny i gotujemy do uzyskania konsystencji dżemu.Na koniec dodać cynamon i imbir.Gorący dżem przełożyć do słoików,zakręcić ,odwrócić do góry dnem i zostawić do wystygnięcia.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo fajny i smaczny dżem
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Rewelacyjny przepis, szukałam niedawno takiego :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    do czego dajesz taki dżem?
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    do naleśników,na bułeczki używam tak jak inne dżemy
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super smak...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    wygląda bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Lubię dżemy domowej roboty:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    ciekawy przepis
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ten kolor :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    cudowny smak ma taki dżemik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !