Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz na uszka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grzyby suszone 10 dag
cebula 3 sztuki
kapusta kilka liści
sól
pieprz
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz na uszka

Grzyby moczymy dzień wcześniej. Na drugi dzień gotujemy. Cebulę kroimy w kostkę, podduszamy na oleju. Kapustę gotujemy, odcedzamy, odciskamy. Grzyby, cebulę i kapustę mielimy w maszynce do mięsa, podsmażamy delikatnie i doprawiamy tak by farsz był pikantny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

lilify 04.04.2012 11:56
fajne
Katarzyna/kate1980 28.12.2010 14:08
bardzo fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak