Sposób przygotowania

Kasza jaglana dobrze smakuje w kutii, bo pasuje do słodkich dań. Mak sparzyć na noc, rano odcedzić i zmiksować dokładnie. Kaszę ugotować wg. przepisu, wystudzić. Rodzynki sparzyć, resztę bakalii posiekać. Wymieszać kaszę z makiem, miodem i bakaliami. Podawać zimną.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszna ta kasza:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Smak z rodzinnego domu :)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    a to ciekawe..... z taką kaszą jest mi nieznana ....
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ciekawe takiej jeszcze nie jadlam
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    muszę kiedyś zrobić kutię. Patrząc po przepisie warto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    chętnie wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !