Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

barszcz czrwony z grzybami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

barsscz czerwony w torebce 2 opakowania
grzyby suszone 100 gram
Bulion grzybowy 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: barszcz czrwony z grzybami

Gotujemy 2 litry wody , dodajemy kostkę rosołową, i namoczone grzyby, gotujemy dodajemy barszcz czerwony, doprowadzamy do wrzenia ,przecedzamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maryśka 13.05.2011 21:34
smaczny
ewa84 07.04.2011 12:17
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak