Sposób przygotowania

Żelatynę rozpuścić w czterech łyżkach wody. Dojrzałe banany obrać ze skórki, rozgnieść, Żółtka utrzeć z cukrem pudrem na puszystą masę, dodać banany, spirytus i żelatynę. Oddzielnie ubić śmietankę i połączyć z masą bananową. Przekładać ciasta i torty.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszności,co bananowe to lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    pycia9

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczny kremik
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    pyszny ten krem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !