Sposób przygotowania

Karpia pokroić na kawałki i obsmażyć w mące na patelni. Następnie ugotować wywar jarzynowy - może być na kostce rosołowej. Potem rozprowadzić w kilku łyżkach wody żelatynę i połączyć z wywarem. Marchewkę pokroić w plasterki. Zalać lekko przestudzoną galaretką rybę na półmisku.Schłodzić aby zastygła.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    jak ładnie wygląda!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Taka wigilijna potrawa :) Wygląda apetycznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Świetnie wyglada, więc przepis wart wypróbowania!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super, bardzo lubie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !