Sposób przygotowania

Szczypiorek i natkę siekamy drobno. Sery miksujemy na jednolitą masę dodajemy szczypiorek i natkę oraz czosnek przepuszczony przez praskę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Z plastrów łososia układamy prostokąt, tak by plasterki zachodziły jeden na drugi lekko. Na płaty łososia kładziemy masę serową i zwijamy w rulon - jak roladę. Wstawiamy do lodówki na ok 3,5-4 godziny. Smacznego !!

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Robię podobną roladę. Przepis bardzo mi się podoba, a danie smakuje wyśmienicie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Bardzo smakowicie zapowiada się to danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fantastyczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !