Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada łososiowa

2.0
(7)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łosoś wędzony plastry 30 dag
Szczypiorek cienki 1 pęczek
czosnek 2 ząbki
serek topiony 1 opakowanie
natka pietruszki do smaku
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
twaróg 20 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada łososiowa

Szczypiorek i natkę siekamy drobno. Sery miksujemy na jednolitą masę dodajemy szczypiorek i natkę oraz czosnek przepuszczony przez praskę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Z plastrów łososia układamy prostokąt, tak by plasterki zachodziły jeden na drugi lekko. Na płaty łososia kładziemy masę serową i zwijamy w rulon - jak roladę. Wstawiamy do lodówki na ok 3,5-4 godziny. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 20.03.2013 23:12
fantastyczny przepis
noculos 17.06.2012 15:30
super
noculos 17.06.2012 15:30
super
noculos 17.06.2012 15:30
super
noculos 17.06.2012 15:30
super
noculos 17.06.2012 15:30
super
noculos 17.06.2012 15:30
super
IKrakowianka 14.02.2012 21:16
świetna
Ela20 27.09.2010 20:33
Bardzo smakowicie zapowiada się to danie :)
IlonaAlbertos 24.05.2010 16:17
Robię podobną roladę. Przepis bardzo mi się podoba, a danie smakuje wyśmienicie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak