Sposób przygotowania

Na trzech łyżkach oliwy udusić drobno posiekaną cebulę, dodać żółtko i bułkę tartą, wymieszać i przyprawić do smaku. Filety pokroić na porcje, na każdym kawałku położyć porcję farszu, rybę zwinąć w rulonik, obwiązać nitką. Roladki przełożyć do rondla, skropić oliwą i podlać bulionem, dusić do miękkości.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny obiad ,ale drogi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof27

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi się smaczne
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !