Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Purre z grochu

4.0
(29)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło
czosnek

Przepis i sposób przygotowania na: Purre z grochu

Groch przepłukać na sicie. zalać woda , namoczyć na ok. 2 godz. Potem dolać wody , na ok. 2 cm nad groch, gotować na małym ogniu , często mieszać. Po ugotowaniu do miękkości podawać polanym zrumienionym masłem. Podawać z ząbkami czosnku do przegryzienia.Pyszne!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 29.04.2012 20:09
nie jadłam takiego jeszcze
agnieszkalider 09.02.2012 15:06
wygląd smakowicie :)
pioge7 14.01.2012 16:13
oooo fajne
Ela20 06.08.2011 17:16
fajny pomysł :)
Anita21 30.03.2011 23:02
świetne
edyta44 25.01.2011 09:17
nie znam
romanrafal
romanrafal 08.01.2011 15:37
nie jadłem
ElizaT 31.12.2010 09:39
ciekawie ;)))
Natalia/tubisiek 29.12.2010 05:42
super! :)
mehia 26.12.2010 20:44
pyszności :)
Jolanta41 26.12.2010 18:30
Uwielbiam tę potrawę wigilijną!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak