Sposób przygotowania

Groch przepłukać na sicie. zalać woda , namoczyć na ok. 2 godz. Potem dolać wody , na ok. 2 cm nad groch, gotować na małym ogniu , często mieszać. Po ugotowaniu do miękkości podawać polanym zrumienionym masłem. Podawać z ząbkami czosnku do przegryzienia.Pyszne!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Uwielbiam tę potrawę wigilijną!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pyszności :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ciekawie ;)))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie jadłem
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    nie znam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anita21

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    fajny pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    oooo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    wygląd smakowicie :)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    nie jadłam takiego jeszcze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !