Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Udko w panierce orzechowej

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka gotowane 4 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
jajko 1 sztuka
orzechy siekane 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Udko w panierce orzechowej

Orzechy mieszamy z bułką tartą Posypujemy udka przyprawą do kurczaka .Udka panierujemy w roztrzepanym jajku oraz orzechach i bułce tartej.Smażymy z obu stron.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriso 02.10.2011 20:35
ciekawy przepis
Jastinka 05.07.2011 08:03
ciekawe
Ntalia 10.11.2010 14:37
Napewno takie mięsko jest wyśmienite:)
Ewa99 30.09.2010 15:47
ulala na pewno bd próbowała to zrobić :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak