Sposób przygotowania

Sporządzić wywar warzywny.Rybę przyprawić.Włożyć do gotującego się wywaru.Gotować ok 5 min. na małym ogniu.Wyciągnąć ostudzić.Ułożyć na półmisku lub włożyć do foremek.
Żelatynę rozpuścić według poleceń na opakowaniu.Ozdobić rybę kukurydzą i groszkiem.
Gdy żelatyna będzie tężała zalać rybę.Odstawić na kilka godzin.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wygląda fantastycznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Jak dla mnie-rewelacja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tylko taką rybę jeść.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !