Sposób przygotowania

Do wywaru z gotowania peklowanej szynki ( w mojej księdze) dodajemy kilka łyżek kwasu burakowego ( również w mojej księdze). Wywar jest przyprawiony, więc tylko trzeba trochę złamać smak odrobiną cukru. Barszczyk podajemy z pasztecikiem lub do popijanie obiadu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczny ten barszczyk:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny barszczyk
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny na imprezkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    na szynce nie próbowałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !