Sposób przygotowania

ryz ugotować z dodatkiem margaryny w 2 szklankach wrzątku.gdy, ryż wchłonie wodę, wstawić do piekarnika do wyprażenia, lub dogotować, mieszając.ugotowany ryż wystudzić, dodać żółtko, śmietanę, starty ser i ubitą piane, doprawić solą.formować kotlrciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć.bardzo dobre.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    musi być dobre
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    wyśmienite
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    przepyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    nigdy nie jadłam, ale wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dominika30

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smacznie i zachęcająco mi to brzmi !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    smakowicie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !