Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galaretka drobiowa z bakaliami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 500 gram
włoszczyzna 1 peczek
rodzynki 100gram
majonez
Żelatyna wieprzowa Prymat
orzechy 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Galaretka drobiowa z bakaliami

Pierś z kurczaka wlożyc do garnak, dodac włoszczyzne i ugotowac rosół. Gdy rosół jest juz gotowy, wyjac piers, pokroic w kostke, ulożyc w naczyniu posmarowac majonezem. Dodac orzechy, rodzynki i pokrojona marchewke. Do rosolu dodac zelatyne i zalac mieso. Wstawic do lodowki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

matii6 11.09.2011 16:24
ale pomysł,ciekawe jak to smakuje
grazia1 16.05.2011 17:19
ciekawe
alaaa 09.03.2011 13:00
rzeczywiście ciekawe
Tika4444 26.01.2011 07:36
ciekawe zestawienie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak