Sposób przygotowania

Śledzie najlepiej ze skórą namoczyć na 2 -3 godzinki w mleku. Następnie zdjąć skórę i pokroić je w kostkę. Cebulę pokroić w kosteczkę podobnie ogórka. Śledzie położyć na środku półmiska a na około na przemian ułożyć cebulę i ogórki. Przygotować sos olej wymieszać z natką pietruszki, dodać sok z cytryny, musztardę oraz sól, cukier i pieprz. Powstałym sosem zalać śledzie.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    rewelacyjny przepis prosty i łatwy do zrobienia
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    tez tak robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    tak, bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !