Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosól drobiowo wołowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 1 sztuka
pietruszka 1 sztuka
seler 5 dag
cebula 1 sztuka
makaron świderki 1 sztuka
porcja rosołowa z kurczaka 1 sztuka
wołowina 25 (rosołowa)

Przepis i sposób przygotowania na: Rosól drobiowo wołowy

Wołowinę oraz porcję rosołową zalewamy 1,2 litra wody. Dodajemy marchewkę , cebulę oraz pietruszkę i seler. Gotujemy na bardzo małym ogniu .Makaron gotujemy według przepisu. Rosół doprawiamy do smaku. Makaron rozkładamy na talerze i zalewamy rosołem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Henryka2 26.12.2010 00:40
Smaczny rosół!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak