Sposób przygotowania

Śledzie najlepiej ze skórą namoczyć na 2 -3 godzinki w mleku. Następnie zdjąć skórę i pokroić je w kostkę. Cebulę pokroić w piórka i sparzyć gorącą wodą z dodatkiem octu jabłkowego. W szklaneczkach układać śledzie a następnie cebulkę. I tak na zmianę. Wierzch można udekorować koperkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    lubię ,ciekawie to podałaś
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo lubię takie śledziki
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajnie w szklance
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ja też lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darus

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !