Sposób przygotowania

Mięso pokroić na cienkie plastry. Marynować kilka godzin w oleju sezamowym wymieszanym z octem winnym. Następnie osuszyć, zbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem. Na każdy plaster mięsa położyć po kilka śliwek, zwinąć w rulonik i owinąć nitką. Obtoczyć w mące i smażyć na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wyglądają bardzo okazale
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Smakowite :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Pysznie wyglądają :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale apetycznie wyglądają
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to jest przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    jakie apetyczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    jakie apetyczne :)
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    WSPANIAŁE!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super-mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !