Sposób przygotowania

Kapelusze grzybów soszonym namoczyć,najlepiej na noc.Ugotować w osolonej wodzie do miękkości i odcedzić.
Przygotować trzy talerzyki na mąkę,jajka i bułkę tartą.
Grzyby posolić i posypać pieprzem.
Każdy kapelusz wkładać do mąki,jajka i bułki a następnie smazyć na gorącym tłuszczu.
Podawac gorące.
Smacznego!

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    polecam kanie;)
  • 4
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Palce lizać
  • 4
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Czuję ten zapach
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    szkoda ,że nie mieszkam w lesie ....tak bardzo lubię grzybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszności :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pysznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    moje smaki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szkoda, ze w tym roku jest tak mało grzybków. Muszą być wspaniałe.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne są takie grzybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne grzybki
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne grzybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    rarytasy tak grzybki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !