Sposób przygotowania

Cebulę pokroić, podsmażyć na smalcu nie rumieniąc jej, dodać sól i paprykę, podlać szklanką wody, wrzucić sprawione okonie, poddusić na patelni do miękkości. Następnie zmiksować lub przetrzeć. W garnku zagotować wodę, dodać do niej przetartą rybę i pokrojonego w kawałki mintaja. Gotować aż mintaj będzie miękki. Doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Zupka zapowiada sie smacznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    okoń-super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super zupka, dawno nie jadłem rybnej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !