Sposób przygotowania

Na rozgrzanej oliwie zeszklić pokrojone w piórka cebule, dodać ocet balsamiczny, miód, tymianek, sól i pieprz. Smażyć do momentu aż smaki się połączą, podawać do pieczonych mies.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    muszę wypróbować :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !