Sposób przygotowania

Mięso pokroić w paski, oprószyć solą i pieprzem. Z mąki, jajka, mleka, szczypty soli i papryki zrobić ciasto. W cieście zanurzać kawałku schabu i rzucać na rozgrzany, głęboki tłuszcz. Smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    fajna odmiana
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    coś innego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    bardzo fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo mi się podoba przepis,smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !