Sposób przygotowania

cebule kroimy w grubą kostke i smazymy na oleju, pieprzymy i solimy do smaku, dodajemy 3 łyzki przecieru i wrzucamy 2 duże garscie rodzynek, smazymy jeszcze 3 minuty. Wychłodzoną cebule z rodzynkami mieszamy z pokrojonymi w grube plastry śledziami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Fajny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    ciekawy przepis
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !