Sposób przygotowania

Posiekany tymianek dokładnie utrzeć z masłem, doprawić solą. Podawać do pieczywa, tostów .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    fajne, nigdy nie próbowa?am
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    fajne, nigdy nie próbowa?am
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    fajne, nigdy nie próbowa?am
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo ciekawie sie zapowiada, jeszcze takiego nie jadłam :)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    skoro modny teraz tymianek , to i masełko musi smakować
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !