Sposób przygotowania

Rybę oczyścić, podzielić na kawałki,ułożyć do miseczki, cebulę pokroić w piórka, posypać rybę, przyprawić solą pieprzem, odstawić do lodówki na 1 dzień.
Przed pieczeniem wyjąć rybę, oczyścić z cebuli, posypać przyprawą do ryb, panierować w mące, jajku, bułce tartej, blachę do pieczenia polać olejem, ułożyć rybę, piec w piekarniku w temp 180 stopni, po 0,5 h przewrócić rybę, piec do zarumienienia. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smacznie wygląda :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pycha
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    po co tłustego karpia piec w oleju?! po co piec w panierce? po co obracać w czasie pieczenia? przepis do niczego.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !