Sposób przygotowania

Cebule pokroić, posypać przyprawami zalać octem i olejem i odstawić na 2 godziny. Śledzie zwinąć w rolmopsy lub podzielić wedle uznania.
Do cebulki dodać keczup, i pokrojony w kostkę ser feta , lekko przemieszać i przykryć w naczyniu ułożone śledzie

Innym sposobem można keczup rozprowadzić na dnie naczynia, ułozyć śledzie i przykryć cebulką w oleju z serrm feta.

Komentarze

  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo oryginalnie - masz mój głos!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !