Sposób przygotowania

Ryż ugotować w wodzie z dodatkiem soku żurawinowego i cukru waniliowego. Śmietanę kremówkę ubić z cukrem pudrem, pod koniec dodać dżem żurawinowy. Ugotowany ryż polać sosem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    lekkie i pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    Bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    pestka

    świetne połączenie i wykorzystanie żurawiny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !