Sposób przygotowania

Masło rozpuścić w rondlu, dodać cukier, kakao, wymieszać i przestudzić, dodać mleko w proszku, herbatniki i skórkę kandyzowaną, doprawić aromatem, dokładnie wymieszać. Uformować dość gruby wałek, zawinąć w folię, włożyć do lodówki i ostudzić. Kroić na plastry i podawać np z konfiturami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    ciekawy przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    fajny pomysł
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    wyglądają pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !