Sposób przygotowania

Do mięsa mielonego dodać drobno posiekaną cebulkę, rozgnieciony czosnek, jajko, mąkę ziemniaczaną, sól i pieprz. Mięso dokładnie wyrobić, uformować ok 10 cienkich kiełbasek, obtoczyć je w mące i usmażyć na tłuszczu. Kiełbaski przełożyć do naczynia żaroodpornego, posypać startym serem i zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ciekawy pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Fajne!!!
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !