Składniki:
filety z kurczaka | 80 dag |
kalafior | 1 szt |
olej do smażenia | |
sól | do smaku |
wiono białe wytrawne | 4 łyżki |
śmietana | 5 łyżek |
masło | 1 łyżka |
ser pleśniowy | 4 dag |
pieprz | do smaku |
filety z kurczaka | 80 dag |
kalafior | 1 szt |
olej do smażenia | |
sól | do smaku |
wiono białe wytrawne | 4 łyżki |
śmietana | 5 łyżek |
masło | 1 łyżka |
ser pleśniowy | 4 dag |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: