Sposób przygotowania

śledzie moczymy w wodzie, w tym czasie obrane cebule kroimy w bardzo cienkie piórka, jesli cebule są bardzo duże to piorka przecinamy jeszcze na polówki, następnie dusimy cebule na oliwie lub oleju, doprawiamy solą pieprzem i kucharkiem, gdy cebula robi sie miekka dodajemy koncentrat i jeszcze troche dusimy. Sledzie kroimy na 3-4 czesci, a nastepnie przekladamy je uprażoną cebule. na dno półmiska ukladamy warstwe cebuli, potem sledzie, cebule, sledzie i cebule.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To by mi smakowało !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !