Sposób przygotowania

Twaróg utrzeć z jajkiem, mąką i solą. Z przygotowanej gładkiej masy uformować placuszki, usmażyć z jednej strony, pośrodku zrobić wgłębienie, wlać trochę śmietany, ułożyć na natłuszczonej blasze i zapiekać ok. 15 minut w nagrzanym piekarniku. Podawać ze śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ciekawe, takich serniczków jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ja również nie jadłam a zapowiadają się smacznie :D
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ja też nie jadłam ale bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !