Sposób przygotowania

Rybę oskrobać, wypatroszyć, usunąć ości. Pokroić w dzwonka, obtoczyć w mące, oprószyć pieprzem. Wkładać na patelnię z rozgrzanym tłuszczem, smażyć, rumieniąc równomiernie na jasnozłoty kolor. Oprószyć solą. Przykryć patelnię i parę minut potrzymać na wolnym ogniu, odkryć i chwilę smażyć, aż będą chrupkie.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Oryginalny pomysł i łatwy
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    No i taka rybka jest najlepsza!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    Pyszna rybka :) Ja dodałam jeszcze odrobinę majeranku:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !