Sposób przygotowania

Mięso mielone połączyć z cebulką (pokrojoną w drobną kosteczkę), oraz jajkami. Solimy, dodajemy pieprzu ziołowego i czarnego mielonego, oraz swoich ulubionych przypraw -według gustu. Marchewkę obrać, utrzeć na tarce, dodać do mięsa.
Z tak przygotowanej masy mięsnej uformować podłużne paluszki, upiec na grillu. Podawać z pieczywem, lub ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !