Sposób przygotowania

Piersi drobiowe pociąć w nieduże paseczki. W patelni rozgrzać olej, wrzucić przygotowane mięsko. Obsmażyć z obu stron, a następnie dodać pokrojoną w kostkę cebulę. Doprawić solą, pieprzem, bazylią.
Paprykę zieloną, czerwoną, żółtą i pomarańczową umyć, osuszyć, pokroić w paski. Dodać na patelnię, smażyć około 5 minut, a następnie dolać pół szklanki bulionu i pokrojone pomidorki. Po kilku minutach zdjąć z ognia, podawać na gorąco z ryżem, bądź ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    pychotka bo lubie pPRYKE
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !