Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupki.

Następnie przekrawamy je na pół i wydłubujemy żółtko do miseczki.

Do żółtka dodajemy łososia pokrojonego w drobną kosteczkę oraz majonez. Mieszamy razem, a następnie nakładamy porcje nadzienia w miejsca po żółtku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię łososia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne jedzonko.....
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    muszą fantastycznie smakować
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    czy mogę się poczęstować ,
  • 0
    original
    Opublikowano

    elka4621

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Bardzo fajny przepis na te jajeczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !