Sposób przygotowania

Marchewkę umyj, obierz, ugotuj i pokrój w plasterki. Plasterki cytryny przekrój na pół. Natkę pietruszki porwij na małe części.
Filet z ryby ugotuj a następnie przemiel. Z zmielonej ryby uformuj wałeczki, które następnie owiń folią spożywczą i odstaw do ostygnięcia.
Przygotuj bulion i dodaj do niego trochę żelatyny. Odstaw na jakiś czas do zastygnięcia.
Na półmiskach poukładaj pokrojoną w plastry rybę, plasterki marchwi, cytrynę i natkę pietruszki. Całość zalej wywarem, kiedy ten już będzie prawie zastygnięty.

Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ładnie to wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !