Sposób przygotowania

Białą czekoladę rozpuszczamy , herbatniki łamiemy na kawałki, orzechy poszatkować , imbir posiekać. Mieszankę wrzucamy do czekolady . Blaszkę wykładamy pergaminem. Wykładamy po łyżeczce masy na blachę wstawiamy do lodówki aż czekolada się zetnie. W między czasie rozpuszczamy czekoladę deserową , zastygłe batoniki zdejmujemy z pergaminu, kłaść na widelcu i zanurzamy w rozpuszczonej czekoladzie deserowej i chwilkę musimy poczekać i poczekać aż nadmiar czekolady spłynie do miski i przekładamy do blaszki i schładzamy aż się zetnie .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Domowe ciasteczka z imbirem-super !!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajna nazwa ,na pewno pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    na pewno pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !