Sposób przygotowania

Filety pokroić w cienkie paski.Zalewę z ananasa wymieszać z sherry,octem,sosem sojowym,ketchupem,miodem i przecierem.Dodać rozpuszczoną kostkę rosołową.Mięso przełożyć do przygotowanej marynaty,wymieszać i odstawić na 30 minut.Warzywa chińskie podsmażyć,trzymać w cieple.Mięso wyjąć z marynaty,płyn zachować.Podsmażyć kurczaka na reszcie oleju,dodać warzywa,smażyć 3 minuty.Wlać marynatę,wymieszać.Gotowe danie podawać z ryżem lub makaronem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniaaam
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !