Sposób przygotowania

Karpia w dzwonkach myjemy solimy . Na talerz rozbijamy jajko, posypujemy przyprawą do ryb, przyprawą uniwersalną , i moczymy w jajku karpia a potem w bułce tartej i smażymy na rozgrzanej oliwie tak długo aż rybka będzie gotowa do zjedzenia.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja przepyszna ryba zawsze sama zjadam 2 karpie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    już się nie mogę doczekać
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    na świeta obowiązkowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !