Sposób przygotowania

Na dwóch łyżka oleju podsmażyć bardzo drobno posiekaną cebulę, wlać mleko, zagotować. Dodać oczyszczoną z ości i rozdrobnioną makrelę, jajko, sól, pieprz i 2 łyżki bułki tartej. Wszystko wymieszać i ostudzić. Z masy formować kuleczki, obtaczać w bułce tartej i smażyć w głębokim tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    bardzo fajne, musze jutro zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    superowe , uwielbiam makrelę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !