Sposób przygotowania

Pierś z indyka kroimy w kostkę posypujemy swoimi ulubionymi przyprawami i podsmażamy . Mieszankę warzyw gotujemy w osolonej wodzie , po ugotowaniu dodajemy do indyka , solimy , posypujemy pieprzem kolorowym świeżo zmielonym. Makaron gotujemy .Żaroodporne naczynie smarujemy masełkiem i przekładamy wszystko , ser na końcu . Całość zapiekamy do 25 minut w 180 st

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubię takie zapiekanki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dominika30

    No no warto spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wrona891

    fajny przepis ;-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super zapiekanka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !