Sposób przygotowania

Drobno posiekaną cebulę zrumienić na oleju, dodać pokrojone grzyby, podlać odrobina wody i dusić do miękkości, dodać pokrojony w kostkę baleron, sól, pieprz, przyprawę maggi. Mąkę połączyć ze śmietaną i żółtym serem, dodać do grzybów, wymieszać. Ptysie przekroić, napełnić nadzieniem, przykryć odciętą częścią, włożyć do piekarnika nagrzanego do 180 stopni, piec ok 5 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Myszek

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Myszek

    smakowite
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !