Sposób przygotowania

Rybę oprószyć solą i pieprzem, pokropić sokiem z cytryny, do środka włożyć kawałki cebuli, tymianek, spiąć wykałaczką. Masło roztopić, posmarować nim rybę i piec na grillu po 10 minut z każdej strony , od czasu do czasu smarując masłem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    łatwe i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    łatwe i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    łatwe i smaczne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !